ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΟΡΚΩΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

Brief info

Είναι υποψήφιος σύμβουλος στην κοινότητα Χανίων.

Ο Μιχάλης Γοναλάκης του Κων/νου γεννήθηκε το 1984 στα Χανιά, όπου και μεγάλωσε.

Είναι κάτοχος πτυχίου του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μεταπτυχιακού τίτλου στην Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική του Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και κάτοχος Επαγγελματικού τίτλου Πιστοποιημένων Ορκωτών Ελεγκτών του Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών (ΙΕΣΟΕΛ). Πιστοποιημένος Λογιστής Α’ Τάξης και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρία (ΕΛΑΝΕΤ) ως Οικονομικός Ελεγκτής. Έπειτα και για μια πενταετία εργάστηκε στην KPMG Ορκωτοί Ελεγκτές Α.Ε. ως Ορκωτός Λογιστής. Τα επόμενα τρία χρόνια διετέλεσε στέλεχος του χρηματοοικονομικού τμήματος φαρμακευτικής εταιρίας μεγάλου αγγλικού ομίλου. Τον τελευταίο χρόνο συνεργάζεται με το λογιστικό γραφείο Μπαϊλάκης Α. & Μαθιουδακής Μ.

Ασχολείται επίσης επαγγελματικά με την φωτογραφία και την κινηματογράφηση. Τέλος παίρνει μέρος σε διοργανώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα αλλά και σε πολλές συλλογικές δραστηριότητες όπως θεατρικές ομάδες, παραδοσιακοί χοροί κ.α.