ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΒΟΤΑΝΩΝ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ

Brief info

Είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Χανίων, στην εκλογική περιφέρεια Ακρωτηρίου.

Γεννήθηκα το 1982 στα Χανιά. Από τα 6 μου χρόνια κατοικώ στον πανέμορφο Άγιο Ονούφριο Ακρωτηρίου. Ζώντας σε μια περιοχή μακριά από τα φώτα της πόλης, έχω βιώσει την δυσανάλογη ανάπτυξη του βιοτικό επίπεδου,σε ότι αφορά τις υποδομές, σε σχέση με την ραγδαία αύξηση του πληθυσμού.
Πήγα σχολειό στα Κουνουπιδιανά και αποφοίτησα από το Ε.Π.Λ.ΧΑΝΙΩΝ. Το 2008 πήρα το πτυχίο μου, στην επικοινωνιακή διαφήμιση (Communication Marketing), από το Αμερικάνικο κολλέγιο Αθηνών ( DEREE) . Από το 2011 ασχολούμαι με τον τουριστικό κλάδο, έχοντας την προσωπική μου επιχείρηση με έδρα τον Άγιο Ονούφριο, προμηθεύοντας μαγαζιά σε όλο τον νομό με τουριστικά είδη, συνεργαζόμενος με τις εκδόσεις "Αφοί Μαρματάκη" με έδρα τον Παζινό Ακρωτηρίου. Παράλληλα από το 2012 καλλιεργώ βιολογική Μαλοτήρα και Μαντζουράνα στον Ομαλό, λίγο πριν το φαράγγι της Σαμαριάς!
Σεβόμενος τις αξίες που έχω πάρει από τους γονείς μου, Ιωάννη και Ευαγγέλια Καλογριδάκη, την αγάπη που έχω δεχτεί από την αδελφή μου Μαρία και τον κύκλο μου, δεν παραμέλησα να ζω τις στιγμές του τόπου μου και να συνυπάρχω με τους συμπολίτες μου με αξιοπρέπεια. Το 2011 συμμετείχα στον πολιτιστικό σύλλογο του Αγίου Ονούφριου για μια διετία ως πρόεδρος και εκεί αντιμετώπισα για πρώτη φορά, όλα αυτά που με ενοχλούν σαν δημότη Χανίων και νέο άνθρωπο. Είμαι αντιπρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κουνουπιδιανών από το 2014, οπότε και εκλέχτηκα, μέχρι και σήμερα. Η μέχρι τώρα ενασχόληση μου με τα κοινά, με έκανε να καταλάβω ότι αν αναλάβουν άνθρωποι ανιδιοτελής, με όραμα και όρεξη για δουλειά, την διοίκηση του Δήμου μας, τα ΧΑΝΙΑ μας μπορούν να γίνουν σημείο αναφοράς σε όλο τον κόσμο!