ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

E-mail: thrask@live.com
Brief info

Ο Θρασύβουλος Κυριακουλάκης γεννήθηκε το 1977 στα Χανιά όπου και ζει. Απόφοιτος Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου (χειριστής ακτινολογικών μηχανημάτων).
Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και πιο συγκεκριμένα από το 1998 στον τραπεζικό κλάδο (στην Τράπεζα Κύπρου και, μετά την εξαγορά της το 2013, στην Τράπεζα Πειραιώς).
Ως αθλητής της κολύμβησης επί σειρά ετών έχει κερδίσει σημαντικές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο. Αργότερα ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο, ως παίκτης και προπονητής σε ακαδημίες με μικρά παιδιά.
Από το 2010 εντάχθηκε στον χώρο της εθελοντικής προσφοράς και στήριξης μπαίνοντας στην οικογένεια του Ορίζοντα, ενός συλλόγου του οποίου ο κύριος στόχος είναι η στήριξη παιδιών και ενηλίκων με νεοπλασματικές παθήσεις. Το 2010 συμμετείχε στη δημιουργία της αθλητικής παρέας του Ορίζοντα, μέσω της οποίας οργανώθηκε το Υπερκοπέλι και το Santa Run, δύο από τις μεγαλύτερες φιλανθρωπικές διοργανώσεις της πόλης μας, οι οποίες συνεχίζονται με επιτυχία έως σήμερα. Από το 2018 είναι μέλος Δ.Σ. και οικονομικός διαχειριστής του Ορίζοντα.
Παντρεμένος, έχει δύο παιδιά.