ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ-ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ, DeeJay

Brief info

Είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Χανίων.

Γεννήθηκε στα Παλιά Ρούματα και μεγάλωσε στα Χανιά με αφορμή την φοίτησή του στο νεοσύστατο τότε Πολυκλαδικό Λύκειο. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Καβάλας και αργότερα Ηθοποιός στο Θεατρικό Εργαστήρι του Βασίλη Διαμαντόπουλου (νυν «Ίασμος»).
Όταν επέστρεψε στα Χανιά, ασχολήθηκε με τη διασκέδαση ως DeeJay, με το θέατρο συμμετέχοντας σε πολλές παραστάσεις και διατηρώντας δική του θεατρική ομάδα («Ε.Ν.σταση Τέχνης»), με την τηλεόραση ως παρουσιαστής της εκπομπής «Στο Κόκκινο» της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης και με το ραδιόφωνο.
Σήμερα τον βρίσκουμε στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων στο Νεώριο Μόρο, όπου έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις του καφέ, ενώ προσφέρει τη βοήθειά του στη διοργάνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Ομίλου.
Διατηρεί στο Facebook την επιτυχημένη σελίδα «Χανιά: η ασκήμια που έγινε συνήθεια», που αναδεικνύει θέματα που μας απασχολούν καθημερινά, όπως η απρόσκοπτη κυκλοφορία στην πόλη, η κατάσταση των δρόμων και των πεζοδρομίων, η καθαριότητα και η ποιότητας ζωής για όλους χωρίς διακρίσεις.

Leave a comment

Name
E-mail
Comment