ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ "ΔΥΟ ΛΟΥΞ"

Brief info

Είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Χανίων.

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη όπου έμεινα μέχρι και την ολοκλήρωση των σπουδών μου στο Τμήμα Οδοντιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Το έτος 1985 αποφάσισα να εγκατασταθώ μόνιμα στα Χανιά και μαζί με το σύζυγο μου ανοίξαμε το καφέ «ΤΑ ΔΥΟ ΛΟΥΞ» στην οδό Σαρπηδώνος στην Παλιά Πόλη των Χανίων. Το μαγαζί αυτό έμελλε να αποτελέσει για δεκαετίες το στέκι των Χανιωτών όλων των ηλικιών και άλλαξε την εικόνα της περιοχής από ένα εγκαταλειμμένο χωματόδρομο σε πηγή έλξης ντόπιων και επισκεπτών της πόλης. Στα τριάντα και πλέον έτη λειτουργάς των ΔΥΟ ΛΟΥΞ, είχα την τύχη να γνωρίσω τους κατοίκους της πόλης , να συνομιλήσω μαζί τους, να μοιραστώ προβληματισμούς, σκέψεις, όνειρα, χαρές και λύπες και μέσα από αυτούς να αγαπήσω τα Χανιά, που αποτελούν πλέον το σπίτι μου.

Έχοντας άποψη για το τι συμβαίνει στο Δήμο, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά για τις δυνατότητες και την προοπτική του τόπου μας, αποφάσισα να λάβω πιο ενεργό ρόλο στην τοπική κοινωνία, συμμετέχοντας ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην δημοτική κίνηση «ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Σημανδηράκη.

Με τον Παναγιώτη και με όλους τους υποψήφιους και φίλους της κίνησης αυτής, μοιραζόμαστε την αγάπη μας για τα Χανιά και την πεποίθηση μας ότι μπορούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα όλων μας και να δώσουμε προοπτική, με την ενεργοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού αυτής της πόλης, την αξιοποίηση του υλικού και πνευματικού της πλούτου, την βέλτιστη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών, την ανάδειξη του Δήμου Χανίων σε Δήμο- πρότυπο για την Ελλάδα και την Ευρώπη.